18, sint adelbertuslaan eindhoven

ontwerp en bouwbegeleiding van aanbouw en interne verbouwing

De uitbreiding van deze hoekwoning in de Sintenbuurt in Eindhoven is gerealiseerd volgens de eisen uit de welstandsnota. Door de hoekligging van deze woning ontstond de mogelijkheid om aan de zijkant van het woonhuis uit te breiden. De materialisering en kleurgebruik is afgestemd op de bestaande bebouwing.

 

In de aanbouw is een woonkeuken gerealiseerd. Door de positionering van de raampartijen is een optimale beleving van de tuin gegarandeerd. De positionering van woonkeuken en woonkamer lopen in het ontwerp vloeiend in elkaar over, zodat een optimale ruimtelijkheid ontstaat. Middels een schuifdeur zijn de functies onderling af te scheiden. In de voormalige keuken is een studeer- annex tv-kamer gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een duidelijke scheiding van functies voor een optimale beleving van het woonhuis voor de bewoners.

© 2019 by re-ARCH
 

Volg de actualiteit van de projecten op Facebook!
  • Facebook Black Round
  • LinkedIn Black Round