92, wolfsven eindhoven

ontwerp en bouwaanvraag aanbouw en interne verbouwing

De uitbreiding van dit woonhuis in Eindhoven is gesitueerd aan de zijzijde en achterzijde van de woning. Bij een eerdere verbouwing was de garage van de woning getransformeerd tot keuken en was een berging bijgebouwd. De wens van de bewoners was om een woonkeuken te realiseren.

In het ontwerp is de uitbreiding om de voormalige keuken heen geplaatst en zijn de nodige doorbraken gemaakt. De uitbreiding is voorzien van veel glas om aansluiting te krijgen met de omringende tuin.

De uitbreiding sluit naadloos aan op het bestaande woonhuis. Door de bestaande achtergevel opnieuw

te metselen en van nieuwe puien te voorzien is alles één geheel geworden.

 

foto's Dion de Bakker http://www.diondebakker.nl/ 

 

© 2019 by re-ARCH
 

Volg de actualiteit van de projecten op Facebook!
  • Facebook Black Round
  • LinkedIn Black Round