96, neerlandstraat geldrop

ontwerp en bouwbegeleiding van aanbouw

De uitbreiding van deze tweekapper in Geldrop is helemaal gericht op de zonnige tuinzijde van het huis. De wens van de opdrachtgever was om een woonkeuken te maken. Deze wordt afgescheiden middels een haardelement ten opzichte van de eetkamer. Door de ruimte openingen lopen beide functies vloeiend in elkaar over.

 

De kleur van het nieuwe metselwerk zorgt voor een contrast ten opzichte van de bestaande bebouwing. Onder de luifel ontstaat een overdekt terras. In de luifel is een lichtstraat opgenomen. Hierdoor komt veel zonlicht binnen. In het eetkamergedeelte is een tweede lichtstraat voorzien. Hierdoor onstaan zonnige en prettige leefruimtes.

 

 

© 2019 by re-ARCH
 

Volg de actualiteit van de projecten op Facebook!
  • Facebook Black Round
  • LinkedIn Black Round